FIFA Game Service Online

Deel de betrouwbare service met betrekking tot FIFA

FIFA 22 Munten Nieuws

Versterk je FUT 22 ploeg met de 30e Ploeg van de Week (TOTW) spelers

Weet u de beste winkel koop fifa 22 munten? Het is hier bij U7buy. Het is een gemakkelijke en snelle transactie.

In 2009 werd de Ultieme ploeg-functie toegevoegd aan de virtuele voetbalserie. Sindsdien is het speltype de spanning in FUT blijven opvoeren. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het het populairste en succesvolste speltype in de virtuele voetbalserie is. Sommigen zeggen misschien iets anders, maar toch heeft het door de jaren heen de spelervaring van FUT-liefhebbers gekleurd.

De zwarte kaarten bootsen de prestaties van de spelers in het echt na en kunnen verbeteren naargelang de betrokkenheid van de spelers in het team en hun prestaties. Spelers worden opgenomen in de TOTW op basis van individuele prestaties.

FUT gamers kunnen hun team opbouwen door spelers te kopen die elke wedstrijd beschikbaar zijn met een bepaald bedrag aan FUT Munten. Dit speltype helpt spelers om hun ploeg te versterken en uit te rusten met topspelers uit verschillende competities.

FUT 22 zet de trend voort, en sinds het begin van het seizoen is TOTW altijd beschikbaar geweest voor gamers om te kopen en hun teams te verbeteren tegen tegenstanders. Het kopen van je FUT coins en pakketten bij U7buy is de beste.

30 TOTW is woensdag onthuld, en spelers zijn nu beschikbaar om je ploeg te versterken. Het zijn stuk voor stuk fantastische spelers, en je hebt heel wat opties om uit te kiezen. Bekijk hun namen en ratings hieronder.

Pickford – 85

De Ligt – 87

Lucas Vazquez – 84

Gerhardt – 81

Barella – 88

David Silva – 86

Brandt – 84

Szoboszlai – 84

Mbappe – 94

Immobile – 90

Bourigeaud – 86

Diego Lopez – 84

Saliba – 81

Provod – 81

Mwepu – 84

Nunez – 84

Gonzalez – 81

Healey – 81

Jefferson – 76

Roofe – 80

Tissoudali – 79

Le Fondre – 78

Campana – 75

Share this post