FIFA Game Service Online

Deel de betrouwbare service met betrekking tot FIFA

FIFA 22 Munten Nieuws

Bruno maakt onverwachts EPL-team van het seizoen

Koop uw FUT 22 munten van ons op u7buy om je Ploeg te bouwen.

Bruno’s statistieken dit seizoen hebben hem geholpen om de FUT 22 Premier League TOTS te maken. United heeft onder Ole en Ragnick geworsteld om de top vier in de Engelse Premier League te halen, maar het is nog steeds niet gelukt. Toch kunnen Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes de 15-man lijst in de FUT 22 EPL TOTS halen.

De 27-jarige Portugees scoorde een hattrick in de openingswedstrijd van de campagne tegen Leeds. In de resterende 51 wedstrijden die hij voor United en Portugal speelde, kon hij slechts 11 doelpunten bijschrijven. De 27-jarige blijft dit seizoen echter een grote bedreiging op het middenveld van United. Bovendien heeft de Portugees het grootste aantal kansen gecreëerd in de Premier League, vóór Liverpool’s Arnold en City’s Kevin De Bruyne.

Bruno’s aanvang dit seizoen is niet te vergelijken met zijn betrokkenheid bij de successen van United in voorgaande jaren. Zijn bijdragen in 2020 en 2021 hielpen de ploeg om zich te kwalificeren voor de UCL, eindigend onder de competitiewinnaars. Dit seizoen heeft de middenvelder cruciale kansen laten liggen in vergelijking met zijn scorend vermogen. Zo miste hij twee doelpunten vanaf de strafschopstip voor United toen ze een redding nodig hadden. Op de een of andere manier heeft Bruno ondanks zijn verslechterde vorm misschien wel het beste 15-man team van het seizoen gehaald.

Koop uw munten tegen de goedkoopste prijs bij U7buy, met snelle en gemakkelijke transacties.

Sommige Manchester United liefhebbers geloven dat Fernandes’ vorm in deze periode te wijten is aan de slechte campagne van het team. Het hele team is niet spectaculair geweest dit seizoen alleen voor een paar spelers zoals Ronaldo die in staat was om zichzelf te dwingen in sommige wedstrijden.

Volgens de clips had Bruno meer assists kunnen hebben dan het dozijn dat hij creëerde. Verspilling van kansen heeft hem dat op zijn blaadje ontnomen. Desondanks houden fans vol dat hij duidelijk heeft gemaakt dat hij gefrustreerd is door voortdurend te klagen op het veld. Zij concluderen dat hij niet hard genoeg heeft gewerkt om zijn beste beentje voor te zetten.

Bruno was de laatste tijd misschien niet op zijn hoogtepunt, maar hij is niet zo slecht als sommigen hem hebben afgeschilderd. De algemene deelname van het team in alle competities zijn slecht en verschrikkelijk belachelijk geweest, en het zou moeilijk zijn voor één enkele speler om de tafel om te draaien.

Vergeet nooit om uw munten hier kopen op U7buy.com

 

 

Share this post