FIFA Game Service Online

Deel de betrouwbare service met betrekking tot FIFA

FIFA 22 Munten Nieuws

Fut begint aan nieuwe reis na scheiding

Bij U7buy koop fifa 22 munten, het is de beste en veiligste plaats om uw munten te krijgen.

De afsplitsing van FUT van E.A Sport heeft geleid tot verschillende vragen van gamers over wat de toekomst in petto heeft voor beide populaire organisaties.

Mensen hebben gevraagd of er een Fut 24 zou komen sinds de samenwerking op de klippen is gelopen. Hoewel de scheiding geen schok is voor gamerts, nadat in 2021 al de hint werd gegeven dat er een einde zou kunnen komen aan de langdurige alliantie.

De laatste overeenkomst die beide organisaties hebben bereikt, verlengt hun overeenkomst tot Fut 23, die later dit jaar zal verschijnen. Maar dat zal zeker het einde zijn tussen de twee instanties.

Na de bevestiging van de scheiding zei de voorzitter van Fut, Gianni Infanito: “Ik verzeker u dat het enige authentieke, echte spel dat de naam FIFA draagt, het beste zal zijn dat beschikbaar is voor gamerts en voetbalfans,”

Volgens de verklaring zou de volgende stap van Fut een samenwerking zijn met een derde partij om de spelervaring voort te zetten. Meer zelfs, Fut is al van plan om nieuwe voetbal video games te lanceren met andere uitgevers en studio’s om de spanning van het spel te behouden en het beter te maken..

Deze plannen moeten de continuïteit van Fut verzekeren na de lucratieve deal die eindigde met E.A. Na Fut 23 kunnen gamerts Fut 24 en zo verder van Fut verwachten, maar zou de spelervaring een andere aanpak krijgen.  In wezen is de ongekende scheiding niet het einde van Fut, Fut “zal voor altijd blijven”, aldus de Fut-voorzitter.

Strauss Zelnick, de CEO van Take-Two heeft de intentie onthuld om samen te werken met Fut om zo hun tentakels uit te breiden.  Het bedrijf is de uitgever van de Rockstar Games en 2k.

De CEO is zeker verlangend om de positie van de vertrokken E.A. in te nemen. Er is echter geen verklaring afgelegd door de voorzitter van de Fut over hun volgende gegadigde.

Wij verkopen Fut munten tegen de goedkoopste koers op U7buy.com

Share this post