FIFA Game Service Online

Deel de betrouwbare service met betrekking tot FIFA

FIFA 22 Munten Nieuws

Emerson Palmieri vertegenwoordigt Italië in de Finallisman wedstrijd krachtmeting SBC.

Klik hier om fut 22 munten van U7buy te kopen en geniet van een gemakkelijke transactie.

De fans hebben er met succes op aangedrongen dat de strijd tussen de kampioen van de Copa America in 2021 en de Europees kampioen in een finale met één been zou worden uitgevochten. De goedkeuring van de wens van de fans leidde tot Finalissman

De CONMEBOL-UEFA Cup of Champions zou zijn debuut beleven op 1 juni van dit jaar. De laatste bekerwinnaars, Argentinië en Italië, zouden beide hun continent vertegenwoordigen in de wedstrijd.

Fut 22 heeft een showdown vrijgegeven om twee spelers in de wedstrijd vrij te spelen. Emerson Palmieri zou Italië vertegenwoordigen, terwijl Cristian Romero het gezicht van de Argentijnse ploeg zou zijn.

Emerson Palmieri heeft al een OVR van 91 op de SBC, wat bewijst hoe nuttig hij kan zijn als linksback. Echter, als Italië de eerste Finalissman wedstrijd van zijn soort wint, zal Emerson een +2 OVR boost krijgen. Een nederlaag in de wedstrijd zal er alleen voor zorgen dat de Italiaanse verdediger op zijn huidige OVR blijft staan。

Gamers moeten ten minste 120.000 munten om de aankoop van Emerson te voltooien. Je kunt je munten kopen hier als je de Italiaanse linksback wilt kopen.

Kijk hoe je de Emerson Palmieri krachtmeting SBC op Fut 22 kunt voltooien.

Minimaal een speler uit Italië.

Minimaal één TOTS- of TOTW-speler.

Minimaal een speler uit Ligue 1.

Niet minder dan 75% voor ploeg Chemie.

Minimaal 83% ploeg beoordeling.

De krachtmeting eindigt op 1 juni, voor de wedstrijd.

Share this post