FIFA Game Service Online

Deel de betrouwbare service met betrekking tot FIFA

FIFA 22 Munten Nieuws

Cristiano Ronald mogelijk terug naar jongere dagen in Fut 22 Gedaanteverwisseling ploeg Twee.

Koop uw Fut munten bij u7buy tegen indrukwekkende prijzen.

De gedaanteverwisseling is een van de spannendste promo’s in Fut 22. Het is de assemblage van top en unieke namen in de voetbalwereld. Tijdens de Fut 20, toen de promos van start ging, werd de eerste set vrijgegeven. Het was geen verrassing dat de campagne kwam met spelers met een onvoorstelbaar potentieel.

In Fut 21, was er een sprong over de gedaanteverwisseling promos. Maar nu, is het terug! In Fut 22 staat de promos weer op het punt om toe te slaan, en deze keer gaat het gerucht dat Cristiano Ronaldo het team zal halen. Hoewel, niets kan nu zeker zijn. De vaste Fut-bron, FUTSherriff, heeft de international van Portugal genoemd als een van de spelers die waarschijnlijk in de promos zitten.

Met de grote namen die de eerste lichting van de Fut 22 gedaanteverwisseling, is de ijver voor de tweede lichting nu al op zijn hoogtepunt. Als de suggestie van FUTSherrif over de verschijning van Ronaldo waar zal zijn, dan zullen veel gamerts dit niet willen missen.

Koop hier uw Fut-munten

Op zijn 37ste zou de vijfvoudig Ballon D’or winnaar een ongelooflijke kaart hebben. Hij zou;

Tempo – 96

Schieten – 99

Passeren – 90

Dribbelen – 98

Verdedigen – 45

Fysiek – 94

De kaart is onregelmatig. Gezien zijn kwaliteiten, is het hebben van Ronaldo in een team een enorme bedreiging voor de tegenstander. Naast deze kaart heeft Fut de huidige positie van Ronaldo veranderd. Ronaldo speelt al een paar jaar CF vanwege zijn leeftijd en afnemende tempo aan de bal.

Maar Fut22 heeft Ronaldo als LW geplaatst, wat hem automatisch terugbrengt naar zijn jonge dagen bij United en zijn hoogtepunt bij Los Blancos. Het enige nadeel aan deze kaart zou de prijs zijn die eraan verbonden is. De prijs zal waarschijnlijk boven het hoofd hangen. Wees bereid om te doen wat nodig is om een Geit in je ploeg te hebben.

De enige zekere site om Fut-pakketten te kopen is de U7BUY-winkel.

Share this post