FIFA Game Service Online

Deel de betrouwbare service met betrekking tot FIFA

FIFA 22 Munten Nieuws

De ultieme gids voor de Fut 22 en het selecteren van de gewenste spelers voor je ploeg

FIFA coins kopen van U7buy en spelers kopen van FUT 22 Futties  

Hier zijn de FUT 22 Futties! De Futties ultieme ploeg-campagne, met exclusieve spelersitems voor sterren als Lionel Messi, Kylian Mbappe en Mohamed Salah, is officieel geïntroduceerd door EA Sports in de meest recente FIFA 22.

De Futties-promo is een FUT-evenement dat meestal plaatsvindt rond het einde van een FIFA-spel en bestaat uit heruitgaves van sterk verbeterde kaarten. De Gedaantewisselaars-promo eindigde met het debuut van de Futties in FIFA 22, maar uit lekken blijkt dat de Futties langer kunnen duren dan vier weken. Tijdens de Gedaantewisselaars-promo werden vier ploegen onthuld.

Op donderdag 14 juli kreeg FIFA 22 ultieme Ploeg een nieuw laadscherm met een voorproefje van enkele unieke kaarten die tijdens het evenement opnieuw zouden worden uitgebracht en de datum van de Futties-actie.

om Fut-pakketten van U7BUY te kopen.

In de loop der tijd zijn FIFA-fans gewend geraakt aan de Futties-promo’s, die bestaan uit de uitgave van “Best Of”-sets en het opnieuw uitbrengen van de beste spelers uit de FUT-kalender in packs. De volgende spelers zullen worden opgenomen in de ” ” Beste van ” lijst van de eerste batch::

– Lionel Messi (TOTY)

– Kylian Mbappe (TOTY)

– Muhammad Salah (Headliners)

– Luis Moura (FUT Fantasy)

– Benzema, Karim (TOTS genomineerden)

– Jude Bellingham () (Future Stars)

– Hisung-Min Son (TOTW In-vorm)

– Barella Nicolo (Headliners)

– Marquis (RTTF)

– Felix Joao (Adidas Numbersup 99)

– Giovanni Donnarumma (UCL TOTT)

Kortom, de Futties zijn een geweldige manier om je team in FUT 22 te verbeteren. Door een ploeg van elf spelers te selecteren uit een shortlist van vijftig, kun je beloningen verdienen die je helpen om je ploeg te verbeteren.

Uw beste online Fut munten winkel is U7BUY.

Share this post