FIFA Game Service Online

Deel de betrouwbare service met betrekking tot FIFA

FIFA 23

De beste FIFA 23 Grootste Ploeg formaties om direct je spel te verbeteren

Hoe goed je ploeg ook is in FIFA 23, de formatie die je gebruikt heeft een grote invloed op je prestaties en resultaten. Bezoek U7BUY en je kunt beginnen met het bouwen van je FIFA 23 Grootste Ploeg met FIFA munten kopen en genieten van elke beschikbare FIFA promo.

FIFA 23 bevat een overvloed aan formaties om te gebruiken in de game, met Grootste Ploeg met 30 verschillende formaties om uit te kiezen, terwijl elk ander speltype er 33 biedt. De 5-1-2-2-formatie is een nieuwe Grootste Ploeg-formatie in FIFA 23 dit jaar, met drie-achter en vijf-achter formaties die steeds gewoner worden in zowel FIFA als het echte leven. Na de eerste paar weken van de release begonnen spelers zich te realiseren dat de beproefde formaties van de vorige FIFA’s het niet helemaal doen in FIFA 23. De dagen van het kiezen van de snelste spelers en het spammen van ballen lijken voorbij, met de nieuwe gameplay die het spel vertraagt en er een veel technischer spel van maakt.

Wat zijn de meest effectieve formaties om te gebruiken? Dit zijn U7BUY‘s top vijf FIFA 23 formaties om je te helpen je spel te verbeteren.

  • 4-2-2-2: Als je nog steeds moeite hebt met passen in FIFA23, is de 4-2-2-2 formatie misschien iets voor jou. Omdat je team zo smal speelt, kun je gemakkelijk een tegenaanval door het midden uitvoeren en het midden van het veld overbelasten, maar als je de bal verliest, zijn er genoeg lichamen in het midden om het balbezit te heroveren.
  • 4-4-2:De 4-4-2 formatie, waarschijnlijk de meest evenwichtige in FIFA 23, is nog steeds een geweldige optie voor je ploeg. De twee rijen van vier zorgen voor een uitstekende defensieve stabiliteit, terwijl de LM en RM in de aanval als vleugelspelers kunnen fungeren, waardoor de formatie in een 4-2-4 verandert.
  • 4-2-3-1: De 4-2-3-1 formatie, een fanfavoriet in eerdere FIFA-titels, is net zo effectief in FIFA De 4-2-3-1-formatie, die vijf middenvelders gebruikt en het middenveld kan overbelasten, is ideaal voor spelers die constant willen aanvallen zonder zich zorgen te hoeven maken over verdedigen.
  • 5-1-2-2/5-3-2: Een andere formatie met een andere naam in het Grootste Ploeg, de gloednieuwe 5-1-2-2 heeft bewezen een zeer impactvolle formatie te zijn in FIFA23, en biedt spelers een goed gestructureerde defensieve eenheid die dodelijk is in de tegenaanval. Tijdens tegenaanvallen wordt de CDM gebruikt om te beschermen wat een achterste drie kan worden, terwijl beide vleugelverdedigers voorwaartsen worden, die beide spitsen uitstekend bedienen.
  • 4-1-2-1-2: Deze slank ogende formatie, in Grootste Ploeg bekend als de 4-1-2-1-2 (2) maar 4-1-2-1-2 smal in andere speltypen, overbelast het middenveld in de game, waardoor spelers veel opties hebben als ze naar voren bewegen, maar veel dekking voor de verdediging als ze op de achterste voet staan.
  • Als je probeert je weg naar voren te vinden, werkt de formatie perfect met een CDM, twee CM’s en een CAM, en met twee aanvallers ontbreekt het je nooit aan aanvalsmogelijkheden.

Je kunt van de nieuwe formaties van FIFA 23 genieten op U7BUY om je favoriete FIFA Grootste Ploeg te kiezen met FIFA munten.

Share this post