FIFA Game Service Online

Deel de betrouwbare service met betrekking tot FIFA

FIFA 23

FIFA 23 Terugspoelen Cristiano Ronaldo Squad Building Challenge SBC

De Portugese spits maakt momenteel een van de moeilijkste periodes uit zijn carrière door. Ronaldo zit momenteel zonder club na zijn vertrek bij Manchester United. Hij keert terug van wat wel eens zijn laatste Wereld Beker finale zou kunnen zijn zonder trofee en denkt na over zijn volgende stap in zijn carrière. Daarom lijkt het gepast dat FIFA een flashbackversie van CR7 heeft uitgebracht, die een glorieuze periode uit zijn carrière eert, toen hij zijn wereld Beker debuut maakte met Portugal in 2006. FIFA munten zijn verkrijgbaar bij U7BUY tegen het beste tarief.

Het is interessant om op te merken dat Ronaldo Manchester United heeft verlaten en dat zijn kaart nu geen club meer heeft, waardoor hij wat moeilijker te koppelen is in het scheikundesysteem. Misschien wil je dit in gedachten houden voordat je hem afmaakt. Zo maak je de Flashback af. SBC Cristiano Ronaldo te verdienen, heeft FIFA spelers uitgedaagd om in totaal vier ploegen af te maken.

Portugal

  • Portugal Spelers: Min 1
  • -Ploeg Beoordeling: Min 84

Ploeg Beloning: Goud pakket

85-Staat Ploeg

  • Ploeg Beoordeling: Min 85

Ploeg Beloning: Kleine Prime Goud Spelers Pakket

87- Staat Ploeg

  • Ploeg Beoordeling: Min 87

Ploeg Beloning: Zeldzame Elektrum Spelers Pakket

88- Staat Ploeg

  • Ploeg Beoordeling: Min 88

Ploeg Beloning: Groot Pakket

Groep Beloning: Terugblik Cristiano Ronaldo

U7BUY is het beste en meest betrouwbare platvorm dat FIFA munten verkoopt voor alle liefhebbers van FIFA spellen, ze hebben de beste pakketten FIFA munten.

Share this post