FIFA Game Service Online

Deel de betrouwbare service met betrekking tot FIFA

Uncategorized

FIFA 23 Grootste Ploeg biedt de beste TOTY-iconen.

Team Of The Year is terug in FUT 23, en TOTY-iconen maken hun debuut. Team Of The Year is een van de populairste promoties in de FIFA Grootste Ploeg kalender, met de hoogst gewaardeerde versies van ‘s werelds beste spelers. Deze komen bovenop de FIFA 23 Wereld Beker iconen die eerder dit jaar zijn uitgebracht. Fans hebben gestemd op de 11 beste spelers, maar nieuw voor FUT 23 zijn iconen die tijdens hun carrière Team Of The Year zouden hebben gemaakt. Tot nu toe zijn er in de promotie 12 spelers uitgebracht, waarvan er twee de hoogste 95 beoordeling hebben, maar er ligt maar één naam op ieders lippen: Ronaldinho. Sinds zijn pensioen is de Braziliaanse legende al lange tijd een icoon in de FUT-serie, bekend om zijn flair en vaardigheden. Enkele van de beste huidige spelers zijn te vinden in de pakketten van het meest recente FIFA 23 Team Of The Week. Met 97 dribbels die overeenkomen met zijn echte vaardigheden, zal de voormalige Barcelona-man een van de meest gewilde kaarten in het spel zijn met een LW-positie.

Met FIFA coins kunt u profiteren van alle aanbiedingen van FUT 23 Grootste Ploeg, deze munten beschikbaar op U7BUY site tegen het beste tarief.

Gerd Muller, een Duitse spits die wordt beschouwd als een van de grootste doelpuntenmakers aller tijden, is de tweede speler die een 95 beoordeling krijgt. Hoewel hij een algemene beoordeling van 95 heeft, lenen zijn statistieken zich niet voor FUT 23 spelen. Ruud Gullit, gewaardeerd met 94, is een andere opvallende kaart die de afgelopen jaren een vaste waarde is geworden in de teams van veel professionele FIFA spelers. Hoewel de Nederlandse legende meestal op het middenveld speelt, is de standaardpositie op zijn TOTY Icon-kaart middenvoor. Met positiekaarten kan hij terug naar het middenveld, wat ideaal is gezien zijn uitstekende allround statistieken. Spelers hebben de kans om verbeterde versies van sterren als Neymar te vinden dankzij de FIFA 23 centurions campagne.

 

Speler Nationaliteit Positie Beoordeling
Ronaldinho Brazil LW 95
Gerd Muller Germany ST 95
Ruud Gullit Netherlands CF 94
David Beckham England RM 94
Alessandro Nesta Italy CB 94
Andrea Pirlo Italy CM 93
Javier Zaneti Argentina RB 93
Robert Pires France LM 92
Claude Makelele France CDM 92
Edwin Van Der Sar Netherlands GK 92
Nemanja Vidic Serbia CB 91
Ashley Cole England RB 91

 

Het is een prachtig idee om nu ook Team Of The Year Icons op te nemen, en dit zou nog jaren moeten doorgaan met verbeterde versies op verschillende populaire ICON-kaarten. Onlangs zijn er meerdere Ryan Reynolds Easter Eggs in FUT 23 gevonden door FUT spelers. Spelers zullen proberen Ronaldinho en Ruud Gullit boven de rest van de Team Of The Year Icons in FUT 23 te pakken, ook al zijn het allemaal fantastische kaarten. Bezoek U7BUY en krijg FUT munten tegen cool tarief om je favoriete FUT Iconen te selecteren.

Share this post