FIFA Game Service Online

Deel de betrouwbare service met betrekking tot FIFA

fifa 23 coins kopen

Titel Updaten 8 voor FIFA 23

U7BUY is de beste verkoper van FIFA-munten tegen de goedkoopste prijs, al hun transacties zijn betrouwbaar en snel zonder enig probleem, en deze munten zijn altijd beschikbaar op hun platvorm 24/7. Blijf bij ons als we je het laatste nieuws geven over Title Updaten 8 voor FIFA 23.

Title Updaten 8 voor FIFA 23 wordt binnenkort uitgebracht, maar de FIFA gemeenschap is woedend nadat enkele grote problemen niet zijn opgelost. Valsspelen is altijd een probleem geweest op PC versies van FIFA, waarbij het bestuur zelfs een anti-cheat systeem (EAAC) heeft geïntroduceerd voor FIFA 23 om te proberen het valsspelen op de PC te verminderen. Met de toevoeging van cross-play in FIFA 23 beginnen console gebruikers de toorn van PC cheats te voelen, en dat gaat niet goed.

Eerder in FIFA 23 konden PC spelers naar verluidt tegenstanders uit wedstrijden schoppen, de stats en attributen van hun spelers verhogen, en sommige rapporten beweerden zelfs dat één PC cheat de cheaters in staat stelde om soms de spelers van de tegenstander te controleren. Het bestuur heeft nu FIFA spelers gefrustreerd achtergelaten nadat de laatste Titel Updaten geen update bevatte over de laatste PC hack, evenals een probleem met de spelinstellingen van spelers die bleven staan. De meest recente PC gehack lijkt de ergste tot nu toe, met een hack waardoor PC spelers in FIFA 23 met een onzichtbaar team kunnen spelen, wat betekent dat hun spelers niet op het scherm verschijnen voor de tegenstander. Koop FIFA munten tegen een cool tarief op U7BUY.

Dit zijn enkele van de recente veranderingen in FIFA 23 Titel Updaten 8 kun je hieronder vinden.

FIFA Grootste Ploeg

De volgende kwesties werden aangepakt:

  • Extra gevallen waarin scheidsrechters ten onrechte dezelfde kitkleuren droegen als een van de bij de wedstrijd betrokken teams zijn aangepakt.
  • Alleen voor PC] Een stabiliteitsprobleem dat kon optreden bij het openen van pakketten is verholpen. Dit probleem was eerder gedocumenteerd op de EASF Tracker.

Volta Voetbal X Pro Club

De volgende kwesties werden aangepakt

  • In zeldzame gevallen kan de camera in VOLTA ARCADE ten onrechte een CPU AI speler volgen.

Algemeen, Audio/Visueel

De volgende kwesties werden aangepakt

  • Sommige badges, tenues, tifo’s, kapsels, stadions, hoofden van sterren, scènes vóór de wedstrijd, hoofddeksels, mascottes, stadionthema’s, tatoeages, ballen, bundelkunst, VIP-ruimtes, veldprops, supportersvlaggen en handschoenen zijn bijgewerkt..

De volgende kwesties werden aangepakt

  • Bij het bewerken van een speler verschenen de waarden voor lengte en gewicht niet altijd.
  • Verschillende potentiële stabiliteitsproblemen zijn aangepakt.

U kunt genieten en profiteren van elke beschikbare pakketten op FIFA 23 spel met coins kopen fifa 23 op U7BUY at the best price.

Share this post